Hier ben ik vandaag mee bezig

Dagvoorzitter 

 

Tijdens diverse bijeenkomsten heb ik de rol van dagvoorzitter vervuld. Dat doe ik met veel plezier. Het thema van de bijeenkomsten sloot goed aan op mijn kennis en ervaring in het domein van veiligheid in de samenleving. Het accent bij de sessies ligt op het praktisch maken van beleid of andersom. Als dilemma's op de werkvloer vragen om bestuurlijk ingrijpen, dan maken we hier samen een handvat voor.  

 

Schrijver van artikelen 

Op deze website en online via Linkedin verschijnen maandelijks artikelen. Ik schrijf deze als gedachtenscherpers. Bedoeld om ook eens anders te kijken naar ontwikkelingen in de samenleving.

Zaterdag orgeluurtje 

Iedere zaterdag staat er tussen 11.00 en 12.00 een orgeluurtje in de agenda. Dan speel ik op het Bätz-Witte orgel in de Oude Kerk in Maasland. De kerk is open voor bezoek en dan speel ik een gevarieerd programma, voor ieder wat wils.

Zelfstandig adviseur 

 

Ik sta klaar voor opdrachtgevers om advies te verstrekken bij strategische vraagstukken en beslissingen. Maar ook om de betrokken partijen zo concreet mogelijk bij de les te houden. Papier is geduldig, het gaat er om dat je daadwerkelijk actie onderneemt en bereikt wat aansluit op je oorspronkelijke en authentieke motivatie. Dàt werkt.

Klankbord bij Floriette cs

Bij ons familie bedrijf Floriette ben ik betrokken vanaf het idee van mijn partner Mariette Boers om een zelfstandige onderneming te beginnen. 

Vanaf het begin letterlijk aan de eettafel bij ons thuis, meedenken, uitzoeken van wat nodig is om de juiste beslissingen te nemen. Ervoor zorgen dat het uiteindelijke internationaal werkend groothandelsbedrijf Floriette Trendcatching Creations BV en het productiebedrijf Flowers by Floriette BV met 25 medewerkers gevestigd in Westland in gezond vaarwater blijven. 

En ervoor zorgen dat we de juiste mensen op de juiste plek hebben en houden, met superveel motivatie om hoge kwaliteit te leveren. Iedere dag weer. Kabinet by Floriette BV staat de Floriette groep bij met advies.   

Schipper 

Als schipper verzorg ik vaartochten op mooie schepen voor groepen. In het landschap van Midden-Delfland, maar ook in de dynamische omgeving van de Rotterdamse haven. Om inspiratie op te doen, of voor een mooie teambijeenkomst bij bedrijven. Deze activiteiten zijn in nauwe samenwerking met het experience center van Floriette, onderdeel van Flowers by Floriette.

Koers bepalen en vooruit