Visie
Schipper in Rotterdam

Inspiratie 

Als ik op weg ben naar Rotterdam dan zie ik de dynamische haven, dan ervaar ik hoe bestuurders en ondernemers ooit kansen zagen en pakten om te ontwikkelen.

Het besluit waarmee in 1872 de Nieuwe Waterweg gerealiseerd werd, heeft Rotterdam gigantisch vooruit geholpen. Maar ook besluiten om een oer Hollands landschap als Midden-Delfland te bewaren, voel je als er vaart. Voor mij iedere keer weer een super ervaring.

Foto galerij start vanzelf

 

 

Het is altijd leuk om wat te lezen ter inspiratie. Regelmatig publiceer ik artikelen over actuele situaties. Of over maatschappelijke thema's waar bestuurders én ondernemers tegenaan lopen.

Inspiratie artikel maart 2024

volgt ........ 

Waar moet ik zijn?

Kabinet by Floriette BV

- Gaagweg 7, 2636 AJ SCHIPLUIDEN of

- Honderdland 354, 2676 LV MAASDIJK

telefoon: 0031 (0) 6 51 06 98 11

email: info@kabinetbyfloriette.nl

Ervaren praktijk adviseur 

Arnoud Rodenburg is de partner in het bedrijf die verantwoordelijk is voor de advisering. Hij heeft 30 jaar bestuurlijke ervaring op lokaal, regionaal, landelijk en internationaal niveau. 

Jarenlang werkzaam op het gebied van openbaar bestuur. Daarnaast specialist op het positioneren van gemeenten op basis van unieke kwaliteiten. Zeer ervaren in de wereld van landschap, greenport, veiligheid en met grote affiniteit met de maritieme sector. Naast een groot landelijk bestuurlijk netwerk beschikt hij ook op internationaal niveau over een ruim netwerk.  

Waarom Kabinet?

Als burgemeester had ik een kabinet. Het was een overleg, een plek waar vertrouwelijkheid gegarandeerd was. Juist dat is bij bestuursadvisering van groot belang. Essentieel zelfs.

In alle kwetsbaarheid moet je met elkaar van gedachten kunnen wisselen. Om op enig moment later naar buiten kunnen treden met een stevig verhaal. Een verhaal met kracht, vanuit authenticiteit ingegeven. Met gevoel en passie. 

Floriette Experience Center 

Voor de zakelijke arrangementen die vanuit Schipluiden plaatsvinden werken we nauw samen met het team van Floriette Experience. Doel is om mensen te laten genieten van natuur, landschap en elkaars gezelschap.

 

Kijk gerust eens op de website "zakelijke arrangement":

Heb je al een besluit genomen?